Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 1. 2021

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2021

trikralova_sbirka_logo.jpgVážení příznivci Tříkrálové sbírky,

současná epidemická situace nedovoluje, aby Vaše domovy fyzicky navštívily skupinky koledníků. Aktuálně bude možné Tříkrálovou sbírku podpořit návštěvou online koledy na tříkrálovém webu a darem do online kasičky v bezpečí svého domova. Lidé mohou přispět také do pokladniček v označených charitních centrech, v kostelech, na úřadech nebo v obchodech ve svých regionech.

Jak darovat online

Navštivte ONLINE koledu na www.trikralovasbirka.cz a přispějte do ONLINE kasičky. Věříme, že Vás online koledníci potěší stejně, jako by stáli u Vašeho prahu. Až Vám zazpívají, přehrajte si požehnání od Mons. Josefa Suchára z poutního místa v Neratově, stáhněte si dárek a podpořte, prosím, Charitu, která pomáhá nemocným a potřebným ve Vašem regionu (stačí vyplnit název města, obce nebo PSČ).

Vaše podpora a důvěra nás provází již více jak 20 let, proto věříme, že ani současná situace nezabrání tomu, abychom ve Vás opět nalezli oporu a že nám i nadále pomůžete pomáhat a pracovat pro druhé.

Výtěžek tříkrálové sbírky je každoročně určen na podporu činnosti Charity. V případě zájmu podpořit nás finančním příspěvkem tak můžete učinit odesláním daru na účet: 66008822/0800 u České spořitelny, VS: 77705001.

Sbírka probíhá v termínu 1. - 24. ledna 2021.